Klei en keramiek lessen seizoen 2024-2025


Altijd al eens je eigen schaal willen maken, kleurig gedecoreerd of juist in de aarde-tinten van de klei zelf? Thee drinken uit je eigen theepot? Of een beeld, compleet met zelfgemaakte sokkel!

In mijn fijne, ruime en lichte atelier (gelegen op de 1e verdieping, centraal aan de Nijverheidssingel 313 in Breda met eigen gratis parkeerplaatsen) geef ik lessen en workshops in klei en keramiek. Als beginner leer je de basistechnieken. Als gevorderde kun je je eigen pad volgen en begeleid ik je in wat je nodig hebt (de lessen zijn voor alle niveau's en je krijgt les afgestemd op je eigen niveau).

Inmiddels heb ik jarenlang ervaring in klei en lesgeven en stimuleer graag het experiment! (Stiekem hou ik erg van dingen die eigenlijk niet kunnen.) Er is iedere dag wel wat nieuws over klei te leren en ik zoek graag dingen samen met of voor je uit. Ook wanneer je een sokkel van bijvoorbeeld hout wil maken of een bijpassend schilderij, een achtergrond van een ander materiaal, ik help je zoeken en maken. De basis is en blijft wel de klei.

De lessen zullen op woensdagen plaatsvinden, ochtend en middag, avond en op donderdagmiddag. Een les duurt 2,5 uur. De groepen bestaan uit circa 8 personen.


In de les kun je van al mijn kleisoorten gebruik maken. Deze worden per gewicht afgerekend, dus je betaalt alleen wat je gebruikt, zo kun je gemakkelijk verschillende kleisoort leren kennen. Al mijn glazuren staan tot je beschikking, ook voor deze betaal je wat je gebruikt dus je kunt lekker veel kleuren op een werk gebruiken. Voor het stoken van je werk breng ik een klein bedrag inrekening.


Een kopje koffie of thee is inbegrepen, de koekjes mag je zelf meebrengen.


De kosten voor deze lessen (exclusief materialen) bedragen voor het seizoen 2024-2025:

Het nieuwe seizoen start op 18 september 2024

  • cursusjaar 30 lessen € 630,-  (bij betaling in 3 termijnen éénmalig + € 10,- administratiekosten)
  • blok van 10 lessen € 235,- (Les 1 t/m 10 of 11 t/m 20 of 21 t/m 30)
  • losse lessen wanneer er plaats is, per week te bespreken, € 25,50


Tussentijds instromen kan zolang er plaats is.

Lestijden woensdag:

  • Ochtend 09:45 tot 12:15
  • Middag 13:30 tot 16:00


Lestijden donderdag:

  • Middag 13:30 tot 16:00 
  • Avond 19:15 tot 21:45

Bianca de Leuw

Nijverheidsingel 313

4811ZW Breda

info@biancadeleuw.nl

Contactformulier

06 441 667 92

Op aanvraag organiseer ik workshops voor groepen, (bijvoorbeeld vriend(inn)endagen, werkuitjes, vrijgezellenfeestje, familiedagen) deze kunnen op alle dagen behalve uiteraard de lesdagen. Er is erg veel mogelijk, ik maak de workshop in overleg op maat. Reken op minimaal 3 uur om ook echt tot een leuk werk te komen.


Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer weten, vul het contactformulier hier op de website in, bel of app me op nummer 06 441 667 92 of stuur een mail naar info@biancadeleuw.nl


Je bent ook welkom om eens in mijn atelier te komen kijken en praten, maak dan wel eerst even een afspraak.


Aanmelden? stuur een mail, app of bel en geef je voorkeur door.